Меню
Вашата количка

Информация за доставка

Информация за доставка

Всички поръчки се извършват с куриерска фирма СПИДИ (освен случаите, когато купувача изрично е посочил друга куриерска служба) експресно, т.е. доставката е на следващия възможен работен след изпращането на поръчката. За някои по-малки населени места куриерска фирма Спиди има определен график и за тях доставката е най-много до 2-3 работни дни.

В услугата не са включени преглед и тест, при необходимост стоките могат да бъдат върнати или заменени, съгласно условията за връщане и замяна.

 

Начини за доставка:

Безплатна доставка при покупки на стойност над 80,00 лв. Безплатната доставка се извършва само с куриерска служба Спиди, до посочен от вас адрес или техен офис.

Доставка до адрес на клиента - пратката се изпраща до посочен от Вас адрес с куриерска фирма Спиди АД, за което заплащате сума за доставка  от 7,90 лв. при заплащане и на закупените от вас продукти, съгласно избран метод за плащане.

Доставка до офис на Спиди АД - пратката се изпраща до посочен от Вас адрес на куриерската фирма, а цената за доставката е от 5,00 лв.

Получаване във физическия магазин - безплатно. Поръчката Ви ще бъде обработена и запазена за получаване в рамките на 3 работни дни. Адрес на магазина - Сердика Център, бул. Ситняково, 48, ниво -1.

 

СРОК НА ДОСТАВКА - Поръчки, приети до 14:00 часа в работен ден се обработват и изпращат в рамките на същия ден. Поръчки, приети след 14:00 в работни дни, или в почивни и празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

При забавяне на доставката, поради независещи от нас причини, ще бъдете своевременно уведомени.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКА-поръчката се счита за потвърдена от ваша страна и няма да получите допълнително обаждане по телефон за потвърждение, освен в случаите на изчерпан продукт-ще бъде уведомени от нас по телефон в рамките на 24 часа от направена поръчка.

 

НАЛИЧНИ КОЛИЧЕСТВА-магазинът не се ангажира, че всички предлагани стоки са налични към момента на поръчката Ви и продуктът може да е изчерпан поради продажба от друг канал на реализация. В случай, че даден продукт не е наличен ние ще се свържем с вас, за да ви уведомим кога ще го получим и ако срокът на доставката Ви устройва ще задържим поръчката Ви и ще ви я изпратим, когато получим поръчания от вас продукт. В период на кампания на намаления не гарантираме достатъчна наличност от всички продукти. Ако сте поръчали в периода на намаление продукт, който се е изчерпал ще се свържем с вас, за да Ви уведомим, че не може да доставим поръчката Ви и няма да може да я задържим до зареждане на допълнително количество.

*При финализиране на поръчка , вие получавате информация за точната крайна сума за заплащане при получаване на поръчката си и ако при доставка тази сума се различава, моля да се свържете с нас своевременно, за да отстраним разликата, ако е настъпила такава по неизяснени причини.

*Пратките се изпращат стандартно с опция преглед и тест , ако откажете пратката и тя трябва да бъде върната при нас, следва да заплатите и куриерските услуги в обратна посока.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Разглеждайки го Вие се съгласявате с тяхната употреба.